Over Ons

Scooter Recycling Almere heeft nu ook een volwaardige webshop voor nieuwe en gebruikte scooter onderdelen, wij bieden u ruim 8800 scooter onderdelen. In onze scooter onderdelen webshop besteld u eenvoudig de benodigde scooter onderdelen, deze worden in 99% van de gevallen binnen 1 dag geleverd ( voor 16 uur besteld en uitzondering in het weekend). U betaald uw scooter onderdelen altijd achteraf via KLARNA en u heeft 14 dagen retour recht. Zijn de scooter onderdelen toch niet de juiste dan kunt u ze binnen 14 dagen retour zenden ( in de originele onbeschadigde verpakking). Zodra de producten retour zijn geven wij KLARNA door dat de bestelling geannuleerd is waarna uw betaal verplichting vervalt.

Scooter Recycling Almere is het enige SRN erkende inlever punt ( in Flevoland) voor uw oude scooter, sloop scooter, schade scooter of oude motorfiets.  Wij halen uw oude voertuig bij u op en voorzien u van een officiële RDW vrijwaring.

Met deze vrijwaring kunt u de verzekering van uw voertuig direct stop zetten en stopt uw aansprakelijkheid. U ontvangt direct van ons het officiële vrijwaringsbewijs zodat u met een gerust hart het voertuig kunt laten afvoeren.

Maar u kunt ook bij ons terecht voor gebruikte scooter en motor onderdelen, in ons centrale magazijn hebben wij ca 250m2 gebruikte onderdelen opgeslagen liggen. Van koplamp tot compleet frame, heeft u een onderdeel nodig schroom niet ons te vragen.

Maak nu een afspraak om uw scooter te laten ophalen via de afspraak knop of vraag een onderdeel aan via de gebruikte onderdelen pagina.

Scooter Recycling Almere/ Budget Auto Almere
Vlaardingenstraat 15a
1324 LA Almere

info@scooterrecyclingalmere.nl
06-50260338 ( na 17 uur)

kvk Flevoland 39099782
BTW NL001591953B75