Afspraak maken sloop motor ophalen

Heeft u een oude of sloopmotor staan waar u graag vanaf wilt ? Of heeft u een motorfiets die gerecycled moet worden ? Wij halen hem bij u thuis op zodat u er niet mee hoeft te slepen of een aanhanger te huren om hem weg te brengen.

U krijgt zelfs een vergoeding voor uw sloop motor, de hoogte is afhankelijk van het type, het merk en de algehele staat, maar kan oplopen tot een paar honderd euro.

Uw sloopmotor wordt bij ons deskundig gedemonteerd en eventuele verkoopbare motoronderdelen krijgen een tweede leven. De rest wordt milieuvriendelijk verwerkt tot nieuwe grondstof. De vloeistoffen opgevangen en milieuvriendelijk  professioneel afgevoerd.

Wij zijn RDW erkend en voorzien u ter plekke van een officiële RDW vrijwaring, zodat u direct gevrijwaard bent van alle voertuig verplichtingen.

Een afhaal afspraak om uw oude motorfiets op te laten halen maakt u eenvoudig via onderstaand formulier of via whatsapp 0650260338  Wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor een afspraak om de oude motorfiets bij u op te halen.

Via onderstaande formulier maakt u eenvoudig een afspraak om uw oude of sloop motorfiets op te laten halen.